Contact rapid: + 40 356 412 321

Termeni si Conditii

Art.1 Conditii generale pentru utilizarea site-ului

Compania care administreaza acest site este DUNA STEEL COMPANY S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J35/218/2013 si avand Codul Unic de Inregistrare: 31156329.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. DUNA STEEL COMPANY S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina. Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si utilizare detaliate mai jos (“Conditii generale”) precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati, parcugeti si utilizati acest site, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu DUNA STEEL COMPANY SRL, cu toti membrii retelei sale comerciale sau numai cu unii dintre acestia.

Art.2 Livrarea bunurilor si serviciilor la distanta

Comenzile acceptate de DUNA STEEL COMPANY S.R.L. si care vor fi onorate sunt comenzile trimise online prin formularul de comanda. DUNA STEEL COMPANY S.R.L. trebuie sa onoreze comenzile primite prin intermediul acestui site in termen de cel mult 30 zile de la data comenzii, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel. DUNA STEEL COMPANY S.R.L., in cazul in care nu poate executa contractul / livrarea din cauza ca produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie sa informeze consumatorul despre aceasta indisponibilitate in termen de 1-3 zile lucratoare.

Art 3. Drepturi de autor

Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi,programe si alte date) este proprietatea DUNA STEEL COMPANY SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului www.duna-steel.ro nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma in forma electronica sau alta forma, fara permisiunea scrisa a reprezentantilor DUNA STEEL COMPANY SRL.

Art.4 Informatii despre produse si servicii

Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse si a companiei DUNA STEEL COMPANY SRL.
DUNA STEEL COMPANY SRL isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la echipamentele modelelor prezentate, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea DUNA STEEL COMPANY SRL, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.
DUNA STEEL COMPANY SRL este la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatie, incepand de la preturi pana la disponibilitatea produselor prezentate precum si la aparitia unor noi produse.

Art.5 Limitarea responsabilitatii

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, DUNA STEEL COMPANY SRL, filialele sale si nici membrii retelei sale, fiecare in parte sau impreuna, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nici o natura.

Informatiile asupra produselor, caracteristicilor si preturilor acestora corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de DUNA STEEL COMPANY SRL, de filialele sale sau de membrii retelei sale. Se pot ivi erori sau omisiuni.

DUNA STEEL COMPANY SRL nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorilor si acest site. Acest site va fi accesat de buna voie, iar utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

Art.6 Drept aplicabil

Prezentele Conditii Generale se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale este limba romana(tradusa in engleza). In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.

Art.7 Actualizarea conditiilor generale

DUNA STEEL COMPANY SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari se impun utilizatorului care trebuie prin urmare sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.