Contact rapid: + 40 356 412 321

Despre Noi

Începând cu data de 01.03.2013, pe piața metalurgică din România s-a lansat oficial compania DUNA STEEL COMPANY. Activăm pe piața de distribuție din România, Serbia, Bulgaria, Ungaria si Slovacia in special cu produse realizate de Metinvest International/ Arcelor Mittal/ US STEEL/ MMK.

Filozofia DUNA STEEL COMPANY este de distribuție orientată spre client. Ar putea să fie pentru toata lumea , dar tratăm fiecare client ca și un proiect individual, cu respect și pasiune, și ne-ar plăcea să învățăm înpreună cum am putea ajuta compania dumneavoastră.

Când vine vorba de profesionalism, de livrări, ne apropiem către client, către fiecare proiect. Noi folosim succesele noastre din trecut pentru a ne ghida pașii în formarea unor relații unice cu partenerii nostri.

Oțelul în sine și distribuția sa către partenerii noștri este viața noastră, nu doar un stil de viață.

Dorim să integram serviciile de finantare, trading, distributie, procesare, productie și garantie postvanzare intr-un centru de excelență al managementului cu produse din otel în Romania.

Știm că indiferent de stilul personal sau de părerile creative suntem aici pentu a face viziunea dumneavoastră o realitate, pentru transformarea visului dumneavoastră în certitudine. Suntem dispuși să facem pași împreună, să analizăm solicitările dumneavoastră ca și proiecte unice din viața noastră. Împreună vom face visele voastre să devină realitate.

Stefan Tudor,
DUNA STEEL COMPANY